Σημαντικές εκπτώσεις προβλέπουν οι ασφαλιστικές εταιρίες στην ασφάλιση αυτοκινήτου στους ιδιοκτήτες που επιλέγουν να εξοφλήσουν ετησίως τα ασφάλιστρά τους, ενώ παράλληλα παρέχουν και τη δυνατότητα καταβολής τους σε 6μηνιαίες, 3μηνιαίες ή 4μηνιαίες, ακόμη και μηνιαίες δόσεις, με τις ανάλογες επιβαρύνσεις για την τμηματική καταβολή.

Ουσιαστικές διευκολύνσεις παρέχουν και οι νέοι τρόποι πληρωμής της ασφάλειας αυτοκινήτου, τους οποίους εφαρμόζουν πλέον οι ασφαλιστικές εταιρίες, προκειμένου να διευκολύνουν τους πελάτες. Κάνοντας χρήση των ηλεκτρονικών εφαρμογών που διαθέτουν οι εταιρίες, οι πελάτες μπορούν να εξοφλήσουν την ασφάλεια του αυτοκινήτου από το κινητό τηλέφωνο ή το tablet, μέσω του τραπεζικού τους λογαριασμού. Επίσης, προμηθεύοντας τους πράκτορες με μηχανήματα POS, οι εταιρίες παρέχουν τη δυνατότητα εξόφλησης των ασφαλίστρων μέσω χρεωστικών & πιστωτικών καρτών.

Μάλιστα στην τελευταία περίπτωση, δηλαδή στην περίπτωση εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών, οι πελάτες μπορούν να εξοφλήσουν έως και σε 12 άτοκες δόσεις την ασφάλεια αυτοκινήτου τους, εξασφαλίζοντας παράλληλα και τη σημαντική έκπτωση λόγω της ετήσιας διάρκειας. Προϋπόθεση βέβαια για αυτή τη λύση είναι η κατοχή πιστωτικής κάρτας. Ταυτόχρονα λοιπόν, επιτυγχάνουν και την σημαντική έκπτωση ετήσιας διάρκειας, αλλά και 12 άτοκες δόσεις, για να διευκολυνθούν στον οικονομικό τους προγραμματισμό.

Εξασφαλίσουμε για εσάς όλες αυτές τις δυνατότητες για να κάνουμε απλή και εύκολη την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας.

Έτσι, λειτουργώντας έξυπνα, μπορείτε να επιτυγχάνετε τις οικονομικότερες και ασφαλέστερες λύσεις για την ασφάλιση αυτοκινήτου σας.